Yoga heeft mij extra lichaamsbewustzijn, fysieke en mentale acceptatie, meer ontspanning, kracht, flexibiliteit en balans gegeven waarvoor ik erg dankbaar ben.
Graag verspreid ik mijn enthousiasme over en mijn positieve ervaring met yoga.

 

Sinds het voorjaar van 2013 volg ik yogalessen. Na diverse lichamelijke klachten heeft een  tweede nierbekkenontsteking binnen 5 maanden mij wakker geschud en werd duidelijk dat het voor mij belangrijk was mijn manier van leven op een aantal punten fysiek en mentaal anders aan te pakken. Voor mij was yoga hierop het antwoord. Inmiddels ben ik gemiddeld vijf keer per week op de yogamat te vinden.
 

In juli 2017 heb ik de opleiding tot Hatha yogadocent bij Ron van der Post in Nijmegen afgerond. In mei 2019 heb ik de opleiding tot Yin yogadocent bij Bivag afgerond. Sinds april 2015 geef ik yoga lessen.

Om mijn manier van lesgeven vorm te geven laat ik mij inspireren vanuit diverse yoga vormen door het volgen van lessen, bijscholing, workshops en mij wekelijks te verdiepen in de yoga theorie (zowel in de filosofie als anatomie). Ik haal inspiratie uit onder andere de hatha yoga, yin yoga, critical alignment yoga, vinyasa yoga en iyengar yoga.

Verder heb ik werkervaring in de Sociaal Pedagogische Hulpverlening en als docent in het MBO onderwijs. Momenteel werk ik naast het geven van de yogalessen met veel plezier als Ambulant Gezinsbegeleider. Voor mij een perfecte combinatie waar ik gelukkig van word!
 

IMG_8240.jpg